Snekkerverktøy

VÅRE TJENESTER

Les mer om hva vi tilbyr! Om du ikke finner tjenesten du er ute etter så kontakt oss! Vi tilbyr nemlig et bredt spekter av tjenester!

TØMRERTJENESTER

Våre tømrere har lang erfaring og ferdigheter innenfor tømmring, og kan tilby skreddersydde tjenester som oppfyller dine behov. Vi tar på oss alt fra små reparasjoner til store byggeprosjekter, og sørger alltid for at arbeidet blir gjort til høyeste standard.

Les Mer

Snekkertjenester
Murvegg, støpe, betong, mur
Murvegg, støpe, betong, mur

MUR OG BETONG

Vår mur- og betongtjeneste er skreddersydd for mindre prosjekter. Vårt erfarne team bruker høykvalitetsmaterialer og moderne teknikker for å utføre alt fra reparasjoner til mindre konstruksjonsprosjekter. Vi sikrer at alle jobber er utført til høyeste standard.

HYTTETJENESTER

Vi tilbyr en rekke tjenester for hytteeiere, inkludert hyttesjekk, reparasjoner og vedlikehold. Vårt erfarne team har lang erfaring og kan hjelpe deg med å opprettholde din hytte i god stand slik at du kan nyte fritiden din uten bekymringer.

Bygge hytte, pusse opp hytte
Bygge hytte, pusse opp hytte
Renovering av hus
Renovering av hus

HUSRENOVERING

Vi tar på oss husrenoveringsprosjekter i alle størrelser og kan hjelpe deg med å forvandle ditt hjem til det du alltid har drømt om. Vårt dyktige team leverer høy kvalitet og førsteklasses håndverk.

HAGESTELL

Vi tilbyr hagestell-tjenester som inkluderer plenklipping, kantklipping og annet vedlikehold av hagen din. Vårt dyktige team er dedikert til å sørge for at hagen din ser flott ut hele året.

Vaktmestertjenester, klippe gress
Vaktmestertjenester, klippe gress
Byggesøknad, juridisk veiledning, søknadsplikitg
Byggesøknad, juridisk veiledning, søknadsplikitg

BYGGESAK

Trenger du hjelp til søkeprosess? Det er ikke lett å forholde seg til alle lover og regler som gjelder for de forskjellige eiendommene. Derfor tilbyr nå Eknes AS juridisk veiledning innen byggesak. Spar penger på å unngå mangelbrev og lange søkeprosesser.